Hatha Yoga

Er du blevet stiv i krop og sind efter en lockdown og en lang vinter, mens du også har savnet det færøske hus, so har du nu muligheden for at gøre noget ved det!
Rebekka Dahl Thomsen, som i det seneste tre år har lært og undervist i yoga i India/Nepal, holder nu Hatha yogakursus i det Færøske hus, hvor både øvede og nybegyndere er velkomne.
Blødt Hatha Yoga er en time, hvor du bliver vejledet i både at kigge og mærke indefter.
Undervisningen bygger på grundlæggende yogapositioner, meditation og åndedrætsøvelser i et roligt tempo med pause i mellem positionerne.
Midtpunktet for øvelserne er åndedrætten, at finde fred og fiðsavnanin í venjingini er andalagið, at finna frið og at forny energi. Med regelmæssig træning lærer du at udøve de klassiske positioner rigtigt, med henblik på det behov, din krop har.
Det, tú røgter, gror.
Grundet Covid-19 er desværre begrænset adgang til timerne og derfor er det nødvendingt at tilmelde sig til undervisningen på tlf 21 86 56 45. Der er også nødvendigt at have et gyldigt koronapas og mundbind, inde i huset. Man bedes også om at informere sit navn og sit nummer ved ankomst med henblik på smittesporing.
Undervisningen finder sted tirs- og torsdage mellem kl 17:15 og 18:30 frem til at huset går i sommerfri d. 20. juni.
Der er ikke krav om at binde sig til alle timerne, men at være med de timer, hvor det passer dig bedst.
Pris: 100kr. pr. time.
Det er muligt at betale med kontanter eller med Mobile Pay.
OBS: MAN BEDES MEDBRINGE EGEN YOGAMÅTTE.
Efter sommerferien går undervisningen i Hatha Yoga i gang igen.