Forårsbegivenhed om digteren Regin Dahl – som menneske og kunstner

Søndag d. 31. mars kl 14:00 bliver der i Hans Egede Kirke afholdt foredrag om forfatteren og digteren Regin Dahls liv som privat person samt hans kunsteriske foretag.

Om digteren Regin Dahl
Regin Dahl endte med at leve sine dage ud i landflygtihed på grund af anden verdenskrig. Landflygtiheden har været med til at forme ham som menneske og kunstner. Det er fra netop denne landflygtighed at Regin Dahl synger til os. Han er som en stemme der råber til os fra langt ude i ørkenen. Fra sin landflygtighed synger han sørgesange om den fælles fortid, som vi alle har mistet. Om det samfund og det fællesskab, som han selv blev revet fra. Om den forsvundne værden, som han som barn kun oplevede dele af, og som pludselig forsvandt og aldrig kom tilbage. Samtidig synger han også om kærlighed, natur og livsalighed.

Forelæsere
Knút Háberg Eysturstein, f. 1980, er cand.mag. i musikkundskab og musiker. D. 21. mars i år udkommer en bog på markedet om Regin Dahl, som Knút H. Eysturstein har skrevet. Det er med Knúts forelæsning tager udgangspunkt i denne bog, og kommer til at omhandle Regin Dahls som sangdigter og hvordan landflygtigheden er karakteristisk i hans værk.

Musikere
Ernst Sondum Dalsgarð og Paula Danielsen synger sange efter Regin Dahl.

Program
14:00-14.30 Foreslæsning 1. del m/ Knút H. Eysturstein
14:30-14:45 Musik m/ Ernst S. Dalsgarð og Paula Danielsen
14:45-15:15 Pause
15:15-15:45 Forelæsning 2. del m/ Knút H. Eysturstein
15:45-16:00 Musik v/ Ernst S. Dalsgarð og Paulu Danielsen

Forelæsningen bliver afholdt i Hans Egede Kirke, Vardegade 14, 2100 KbH Ø.

Forelæsningen er gratis. I pausen bydes der på noget let spiseligt. Det er også muligt at købe drikkevarer.