Juletur til Berlin

Så tager vi afsted på en af vores populære turer til det julepyntede Berlin. Turen starter med en komfortabel bustur søndag d. 1. december og hvor hjemrejsen finder sted torsdag d. 5. december. Vi bor på luksushotel med stor morgen buffé inkluderet i den vestlige bydel. Vi kommer vidt omkring, helt fra Kurfürstendamm i det vestlige til Unter den Linden og Alexander Platz i det østlige. Vi oplever meget, både historiskt, morsomt og sosialt i den historiske storby der er Berlin. Vi besøger også hvor den almindelige turist ikke finder frem eller kender til.

Prisen for fem historiskt koncentreret skæmte dage sammen med de berømte, diverse og pulserende julemarkeder i Berlin er kun kr. 2.398,- per person, og der er stadigvek 8 pladser tilbage. Husk hvad Klaus Rifbjerg sagde om Berlin: “Den by bliver man ALDRIG færdig med.” Efter turen har i debatt materiale, ikke kun til hele julen, men til resten af livet. Dette er ordene og anbefalinger fra de aller fleste af mine forrige deltagere.

Venligst send en mail til vird@live.dk eller ring til 30364175, helst hurtigst muligt, da jeg må vende tilbage til rejsebureauet før vores resterende pladser bliver solgt til nogle “utålmodige” norske turister.

Vh. Virgar Dalsgaard