14. mai: Fernisering v. Ellindur Egilstrøð

Føroyska Listafelagið í Danmark bjóðar til fernisering við listamanninum Ellindur Egilstrøð sunnudagin 14. mai kl. 14.00-16.00 í Føroyahúsinum.

Den Færøske Kunstforening i Danmark inviterer til fernisering med kunstneren Ellindur Egilstrøð søndag den 14. maj i Det Færøske Hus på Vesterbrogade 17A i København.

Om kunsteren

Ellindur Egilstrøð er født i 1960, opvokset på Færøerne, og arbejder med sine erindringer fra naturoplevelser i det færøske landskab. De skiftende færøske naturfænomener, som samtidig er en spejling af vores eksistentielle vilkår, er et gennemgående tema i Ellindurs værker. Tilblivelsen af værkerne er en lang proces, hvor de langsomt bygges op, lag på lag og i hvert penselstrøg er der en dybere filosofisk overvejelse, vor formerne, farverne, linjerne og det samlede værk skal ses som en metafor for livets vilkår. Lyset og mørket, det blide og det voldsomme. Den færøske natur kan være barsk, men den kan også være kærlig og blid. Vejret er konstant skriftende og dette forsøger Ellindur Egilstrøð at genskabe i sin værker.

Se Ellindur Egilstrøðs kunstneriske virke her: www.ellindur.com