Rejs ud i verden og lær et nyt sprog med EF

EF – Education First giver unge og voksne muligheden for at rejse ud i vores store verden og opleve spændende kulturer, imens man får lært et nyt sprog eller bliver bedre til et sprog man i forvejen kan. EF tilbyder 52 destinationer og 12 sprog, så der er masser af spændende steder at vælge imellem, og måderne man kan rejse på, er uendelige. Dem som rejser med EF får oplevelser for livet, nye venskaber fra hele verden og kommer hjem med endnu bedre sproglige kompetencer.

EF sender flere og flere elever afsted fra Færøerne, og vores tidligere elev Jóna Skoubo har fortalt lidt om hendes rejser. Jóna rejste med EF da hun ønskede at blive flydende på spansk, og efter hendes to sprogkursuser blev hun flydende på spansk på under ét år. Hun rejste først på et sprogkursus til Malaga, og da hun var kommet hjem til Færøerne igen, ville hun have endnu flere oplevelser med EF.

Jóan besluttede sig derfor at spare penge op igen og ikke længe efter sad hun i et fly på vej til Costa Rica og kom hjem med de bedste oplevelser og minder. Hvis hun fik lov af hendes venner og familie kunne hun snakke om hendes sprogkursuser hele tiden. Hun håber på, at hendes fortælling kan inspirere andre til at tage springet og rejse ud i verden.

Hvis du vil høre mere om Jóans sprogkursus kan du læse mere om hendes tur på EF’s Blog.

 

Synes du også at det lyder spændende at rejse på et sprogkursus så læs mere om EF’s destinationer, og se hvad der passer bedst med dine drømme.